ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Το δεξαμενόπλοιο που έκανε απάντληση από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» μετέφερε λαθραία καύσιμα

Το δεξαμενόπλοιο που έκανε απάντληση από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» μετέφερε λαθραία καύσιμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
2

Για λαθρεμπόριο καυσίμων συνελήφθη ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός του δεξαμενόπλοιου που πραγματοποιούσε απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο «Αγ. Ζώνη ΙΙ».

Πρόκειται για το πλοίο «ΛΑΣΣΑΙΑ», όπου σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή κλιμακίου του τελωνείου και λιμενικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός δεξαμενών έρματος σημαντικές ποσότητες πετρελαιοειδών μιγμάτων, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω πλοίο, ενώ οι συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ό, τι καλό γίνεται με αυτή την κυβέρνηση, γίνεται από τύχη και όχι από επιλογή και προγραμματισμένα.Τώρα, πήγαν προφανώς να μετρήσουν το φορτίο που υπήρχε στο "Λασσαία", ώστε να συμπεράνουν πόσο φορτίο του "Αγία Ζώνη" απάντλησε.Και ώ, η Αγία Ζώνη έκανε το θαύμα της ! Ευτυχώς, γιατί ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ !