Δέσμευσαν τραπεζικό λογαριασμό νεαρού καρκινοπαθή - Τι καταγγέλλει η μητέρα του

Δέσμευσαν τραπεζικό λογαριασμό νεαρού καρκινοπαθή - Τι καταγγέλλει η μητέρα του Facebook Twitter
Πηγή: Pixabay.
0

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη σήμερα το πρωί η μητέρα ενός 20χρονου νεαρού καρκινοπαθή λέγοντας ότι δεσμεύτηκε τραπεζικός λογαριασμός που είχε μέσα τα επιδόματα του παιδιού της

Όπως μετέδωσε το OPEN, ο νεαρός κάνει χημειοθεραπείες και η οικογένεια βάζει στον εν λόγω λογαριασμό χρήματα για το παιδί ενώ εκεί καταβάλλονται και τα επιδόματα καρκινοπαθούς. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω λογαριασμός χρησιμοποιούνταν και για τη μισθοδοσία της μητέρας.

«Δέσμευσαν 9.400 ευρώ. Ο λογαριασμός είχε τα επιδόματα πρόνοιας για το παιδί, που παίρνουν οι καρκινοπαθείς τη διατροφή από τον πατέρα του, κάποιο επίδομα θέρμανσης από πέρσι, κάποια επιδόματα ενοικίου, το επίδομα τέκνων και τις μισθοδοσίες τις δικές μου» τόνισε η μητέρα.

Σε ερώτηση για τους λόγους που δεσμεύτηκε ο λογαριασμός η καταγγέλλουσα είπε πως «δεν το ξέρω αυτό» καθώς «δεν έχω πάρει στα χέρια μου κάποια επιστολή». Απαντώντας στο ενδεχόμενο να έχει ίδια οφειλές είπε πως «δεν το ξέρω ακόμη, προς το παρόν δεν έχω δει στο Taxis κάποια οφειλή και ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος ως ακατάσχετος». Στη συνέχεια τόνισε ότι «ο πρώτος δικαιούχος είναι ο γιος μου, δεν είμαι εγώ». 

«Εάν δεν υπάρχει οφειλή είναι αδύνατον να έγινε κατάσχεση, πρόκειται για κάποιο λάθος» είπε ο φοροτεχνικός, Σπυρος Σταυρουλιας και πρόσθεσε ότι «εάν υπάρχει οφειλή τότε οι λογαριασμοί δεσμεύονται, εδώ όμως μιλάμε για λογαριασμό στον οποίο μπαίνουν επιδόματα ενός παιδιού με πρόβλημα [...] αν για κάποιο λόγο χρωστάει η κυρία θα πρέπει να μπλοκάρουν μόνο τα εισοδήματά της». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Lgbtqi+ / Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Μια εποχική λεσβιακή κοινότητα δημιουργείται κάθε καλοκαίρι στη Λέσβο, από γυναίκες που φθάνουν στο νησί από όλο τον κόσμο. Η κινηματογραφίστρια Τζέλη Χατζηδημητρίου καταγράφει την ιστορία της Ερεσού, έχοντας ζήσει την ακμή (και την πτώση) της από πρώτο χέρι.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ