Βόλος: Φωτιά σε ψητοπωλείο- Κάηκαν 20 αρνιά που προορίζονταν για πελάτες την Κυριακή του Πάσχα

Βόλος: Φωτιά σε ψητοπωλείο, κάηκαν 20 αρνιά που προορίζονταν πελάτες την Κυριακή του Πάσχα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi/Αρχείο
0

Σοβαρές καταστροφές σε υλικό εξοπλισμό προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε σε ψητοπωλείο στο Βόλο, ενώ κάηκαν και 20 αρνιά που θα διατίθεντο στην πελατεία για το Πάσχα. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, σε ψητοπωλείο της περιοχής Αλμυρού.

Η φωτιά προκλήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την κουζίνα του καταστήματος με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε εξοπλισμό ενώ κάηκαν και 20 αρνιά, που προορίζονταν για τους πελάτες λόγω Πάσχα. 

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε οι πυροσβέστες να επέμβουν, καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε προλάβει να σβήσει τη φωτιά.

Σύμφωνα με την καταγραφή των ζημιών από την πυρκαγιά κάηκαν 20 αρνιά που είχαν αποθηκευτεί στον χώρο λόγω της ημέρας και προκλήθηκαν ζημιές σε δύο φριτέζες και σε δύο ψησταριές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM