No.1

Βίντεο του γιατρού που κατηγορείται για το φόνο της 36χρονης, το βράδυ της δολοφονίας

Βίντεο του γιατρού που κατηγορείται για το φόνο της 36χρονης, το βράδυ της δολοφονίας Facebook Twitter
0

Βίντεο-ντοκουμέντο του γιατρού που κατηγορείται για το φόνο της 36χρονης στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Στο video αυτό εμφανίζεται ο 38χρονος αγγειοχειρουργός να κινείται προς το αυτοκίνητο του μέσα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, προκειμένου να το μετακινήσει, έχοντας ένα σακίδιο στην πλάτη του.

Η ώρα που οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον κατηγορούμενο είναι 10.30 το βράδυ.

Εν τω μεταξύ, η δικηγόρος του γιατρού κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης, δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία και ότι παγιδεύτηκε. Η 38χρονος αφήνει αιχμές κατά του συζύγου της κατηγορούμενης.

Ο σύζυγος του θύματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι στην πρώτη επέμβαση που είχε κάνει ο γιατρός στη γυναίκα του την νάρκωσε χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM