Bγήκε από την εντατική ο 30χρονος που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από σκύλο

Bγήκε από την εντατική ο 30χρονος που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από σκύλο Facebook Twitter
2

Στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Παπανικολάου, εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), νοσηλεύεται  και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση  ο Στ. Τ, 31 ετών, που διακομίστηκε στο Σάββατο  στη μία το μεσημέρι από το Νοσοκομείο του Βόλου με πολλά τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, τα οποία αποδίδονται σε επίθεση από σκύλο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου η χειρουργική επέμβαση δεν ήταν δυνατόν να γίνει νωρίτερα, λόγω κινδύνου μόλυνσης εξαιτίας των τραυμάτων. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την επίθεση ο 31χρονος έχει χάσει τα αυτιά του ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο σκύλος  ήταν δικός του ή αδέσποτος. Εξετάζεται και η πιθανότητα να πρόκειται για τον σκύλο του, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος σε δημόσιο χώρo, εντοπίστηκαν όμως στην αυλή του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και από τους γείτονες, ο 30χρονος έμενε στο σπίτι με τη μητέρα του και έχει ένα σκυλί 11 μηνών ράτσας πιτ μπουλ.

Ο 30χρονος έχει βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο, από το οποίο του λείπουν κομμάτια, ενώ έχει πληγές στα χέρια και τα πόδια.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM