Βαξεβάνης: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής μου επειδή δημοσίευσα εξώδικο με ονόματα αστυνομικών

Βαξεβάνης: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής μου αφού δημοσίευσα εξώδικο με ονόματα αστυνομικών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

O εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης υποστηρίζει πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, αφού δημοσίευσε εξώδικο που του είχαν στείλει αστυνομικοί.

«Μόλις διάβασα ότι υπάρχει ένταλμα εναντίον μου μετά από μήνυση αστυνομικών που μου είχαν στείλει εξώδικο για δημοσίευμα που αφορούσαν βασανισμούς πολιτών. Παραβίασα λένε τα προσωπικά δεδομένα επειδή έγραψα τα ονόματα όσων μου έστειλαν το εξώδικο. Δημοκρατία Κυριάκου  Μητσοτάκη», έγραψε το βράδυ του Σαββάτου στο Twitter. 

Όπως μεταδίδει από την πλευρά της η «Εφημερίδα των Συντακτών», όλα ξεκίνησαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, όταν η Εφ.Συν δημοσίευσε συνέντευξη ενός άνδρα που κατήγγειλε βασανισμό του στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή του το απόγευμα της 10ης Μαρτίου, μία ημέρα μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Τις καταγγελίες δημοσίευσε και το Documento. 

«Η Εφημερίδα των Συντακτών και το Documento έλαβαν κανονικό εξώδικο από 22 αστυνομικούς που υπηρετούν στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ», σημειώνει η  Εφ. Συν.  Με δική της ανακοίνωση πάντως, η ΓΑΔΑ αρνήθηκε πως έχει προχωρήσει στη σύνταξη εξωδίκου ως υπηρεσία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε αθωώσει 15 κατηγορούμενους ενώ είχε κηρύξει ενόχους τους τότε επικεφαλής και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Σωτήρη Τερζούδη, Βασίλη Ματθαιόπουλο, Ιωάννη Φωστιέρη, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Χαράλαμπο Χιόνη
LIFO NEWSROOM
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην εργασία του Σαββατοκύριακου

Ελλάδα / Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην εργασία τα Σαββατοκύριακα

Τα νέα στοιχεία της Eurostat φέρνουν την Ελλάδα στην κορυφή της ΕΕ σε ποσοστό εργαζομένων που απασχολούνται τα Σαββατοκύριακα – Πρωτιά για τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους στο εμπόριο
LIFO NEWSROOM