Το «βαθύ λαρύγγι» της Χ.Α. μηνύει Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκο

Το «βαθύ λαρύγγι» της Χ.Α. μηνύει Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκο Facebook Twitter
1

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και των διαχειριστών της σελίδας του επίσημου διαδικτυακού ιστότοπου της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Σταύρου.

Πρόκειται για τον μάρτυρα που θεωρείται ο άνθρωπος-«κλειδί» στην υπόθεση της δίωξης της Χ.Α. αφού ήταν στον στενό πυρήνα της οργάνωσης και κατέθεσε ό,τι γνώριζε, στη δικαιοσύνη.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Ηλίας Σταύρου υποστήριξε ότι η κατάθεση του αποκαλύπτει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και χαρακτήρισε τους μηνυόμενους εντελώς ανίκανους να αποδομήσουν όσα κατήγγειλε.

Τόνισε επίσης ότι η Χρυσή Αυγή «είναι συστημικό κόμμα. Πήγαιναν στα εστιατόρια και ξόδευαν εκατοντάδες ευρώ… ».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM