ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Βανδή - Παπαρίζου φοβήθηκαν το SURVIVOR και ακύρωσαν συναυλία τους

Βανδή - Παπαρίζου φοβήθηκαν το SURVIVOR και ακύρωσαν συναυλία τους Facebook Twitter
0

Το φαινόμενο SURVIVOR επηρεάζει και συναυλίες... Σύμφωνα με ανακοίνωση (με μορφή καταγγελίας) από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, οι τραγουδίστριες Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ακύρωσαν τη συναυλία τους επειδή η συναυλία είχε προγραμματιστεί χρονικά στην ίδια ημερομηνία με τον τελικό του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την ΚΕΔΑ υπήρξαν αρκετές συνεννοήσεις και αλλαγές προτού τελικά η συναυλία ακυρωθεί εντελώς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Κ.Ε.Δ.Α. ενημερώνει ότι η συναυλία των «ΒΑΝΔΗ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ» που επρόκειτο αρχικά να γίνει στις 5 Ιουλίου και μετά μεταφέρθηκε με δική τους απόφαση στις 4 Ιουλίου, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο φόβος, των κατά τα άλλα καταξιωμένων τραγουδιστριών, ότι δεν θα έχουν την ανάλογη προσέλευση – κόσμο , λόγω των τελικών του «survivor» (άκουσον άκουσον) τις ανάγκασαν να την ακυρώσουν.

Εμείς παρ' όλα αυτά τις ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ»

O πρόεδρος εξήγησε το αλαλούμ που προηγήθηκε μέχρι να φτάσουν στην απόφαση αυτή:

 
Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM