Αστυνομικός χαστουκίζει μετανάστη στην Κω

Αστυνομικός χαστουκίζει μετανάστη στην Κω Facebook Twitter
6

Ο ανταποκριτής του Associated Press Dalton Bennett, απαθανάτισε έναν Έλληνα αστυνομικό να χτυπά έναν μετανάστη, που περιμένει στη σειρά για να πάρει τα έγγραφα της προσωρινής παραμονής στη χώρα.

Ο Dalton Bennett, ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες για την πράξη βίας.

Το κείμενο που συνοδεύει την εικόνα:

«Έλληνας αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους, ενώ περιμένουν για τα χαρτιά τους. Καλώς ήρθατε στην Κω».

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM