Άστατος ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα τελικά- Πού θα βρέξει

Καιρός - Πάσχα: Βροχές και καταιγίδες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Αρχείου
0

Με άστατο καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα έως και την Κυριακή του Πάσχα σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα για την εξέλιξη του καιρού, οι σημαντικότερες βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη Μεγάλη Τρίτη, τη Μεγάλη Παρασκευή καθώς και την Κυριακή του Πάσχα.

Στο βίντεο του meteo.gr που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται ανά τρίωρο  έως και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις 16 Απριλίου.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται σταδιακή άνοδος έως και τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα σημειωθεί μικρή πτώση.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί και βόρειοι έως 6-7 μποφόρ στα πελάγη έως τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ από τη Μεγάλη Πέμπτη θα στραφούν σε νότιους έως δυτικούς ίδιας έντασης.

Αναλυτική εικόνα των εκτιμώμενων φαινομένων και της ροής των ανέμων στη χώρα μας ανά τρίωρο, μπορείτε να δείτε στην εφαρμογή μας ανεμολόγιο που ακολουθεί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM