ΑΠΘ: Τέλος στην «ελεύθερη» είσοδο τις νύχτες - Θα κλειδώνουν 67 πόρτες

ΑΠΘ: Τέλος στην «ελεύθερη» είσοδο τις νύχτες - Θα κλειδώνουν 67 πόρτες Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να λάβουν επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των φοιτητών στους χώρους του ιδρύματος. 

Μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών υποθέσεων του ΑΠΘ Δημήτρης Κωβαίος, ανακοίνωσε πως, πλέον, τις νύχτες, ανοιχτή θα μένει μόνο η κεντρική είσοδος στη Φιλοσοφική και η είσοδος απέναντι από τη ΔΕΘ.

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, οι υπόλοιπες 67 πόρτες του campus επί της Εθνικής Αμύνης και της Αγίου Δημητρίου θα κλειδώνουν από τις 21.30 μ.μ έως τις 06.00 π.μ, ενώ οι υπόλοιπες δύο πύλες θα φυλάσσονται. «Από τις εισόδους που θα μένουν ανοιχτές θα μπαίνει το βράδυ όποιος επιθυμεί αρκεί να έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο», πρόσθεσε τονίζοντας ότι θα υπάρχει φύλαξη στις συγκεκριμένες εισόδους από τις υπηρεσίες του ΑΠΘ.

Απαντώντας στα δημοσιεύματα για υπάλληλο του Πανεπιστημίου που διαμαρτυρήθηκε ότι δέχτηκε τσιμπήματα από ψύλλους, ο κ. Κωβαίος διαβεβαίωσε ότι έγινε αμέσως απεντόμωση από την εταιρεία που έχει αναλάβει την καθαριότητα του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Κατά τον ίδιο, μετά το συμβάν στο Τμήμα Χημείας έγινε έλεγχος και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια