ΑΠΘ: Επεισόδια με χημικά και κρότου λάμψης έξω από το τμήμα Βιολογίας - Τραυματίστηκε φοιτητής

ΑΠΘ: Ένταση με χημικά και σπρωξίματα έξω από το τμήμα Βιολογίας Facebook Twitter
Φωτ.: Thestival.gr
0

Επεισόδια μεταξύ μελών φοιτητικών συλλόγων και αστυνομικών σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα μπροστά από το τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το thesstoday.gr, φοιτητές πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία για την παρουσία της αστυνομίας στον χώρο. Σημειώθηκε έντονη στιχομυθία ανάμεσα στις δύο πλευρές και η κλιμάκωση της έντασης οδήγησε σε επεισόδια. 

Όπως αποτυπώνεται σε βίντεο, δυνάμεις των ΜΑΤ απωθούν τους συγκεντρωμένους με σπρωξίματα ενώ γίνεται και περιορισμένη χρήση χημικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε και χρήση κρότου λάμψης. 

Κατά την ένταση τραυματίστηκε ένας φοιτητής, ο οποίος, σύμφωνα με το thestival.gr, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν το φοιτητή να έχει αίματα στο πρόσωπο. Τα τραύματα φέρονται να έγιναν από χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

ΑΠΘ: Επεισόδια με χημικά και κρότου λάμψης έξω από το τμήμα Βιολογίας - Τραυματίστηκε φοιτητής Facebook Twitter
Ο τραυματίας φοιτητής - Φωτ.: Thestival.gr
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM