Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στην Ποσειδώνος - Δεν υφίσταται θέμα διαρροής

Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στην Ποσειδώνος - Δεν υφίσταται θέμα διαρροής Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στην παραλιακή που προκλήθηκε νωρίτερα την Πέμπτη από εκσκαφέα που χρησιμοποιείται στα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο αγωγός ήταν θαμμένος σε βάθος τεσσάρων μέτρων, ενώ οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα έργα διαθέτουν χάρτες των δικτύων (φυσικού αερίου και άλλων) της περιοχής.

Ο χειριστής του εκσκαφέα ειδοποίησε άμεσα για το ατύχημα, η παροχή αερίου διακόπηκε αμέσως, ενώ εξειδικευμένα συνεργεία έσπευσαν στο σημείο και έχουν προχωρήσει ήδη σε αποκατάσταση της βλάβης στον αγωγό.

Οι καταναλώσεις φυσικού αερίου αυτήν την εποχή είναι περιορισμένες, καθώς ο κύριος όγκος προορίζεται για θέρμανση.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της βλάβης, διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Δεν υφίσταται κανένα θέμα διαρροής φυσικού αερίου, αναφέρει η ΕΔΑ Αττικής σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 μμ στην Νέα Παραλιακή, στο ύψος του Μοσχάτου, εντός του εργοταξίου ανάπλασης του Παραλιακού Mετώπου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων υποδομών από την Περιφέρεια Αττικής, χτυπήθηκε υφιστάμενος κεντρικός αγωγός φυσικού αερίου.

Τεχνικά κλιμάκια της ΕΔΑ Αττικής έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες και απομόνωσαν το σημείο. Κατά συνέπεια, ΔΕΝ υφίσταται κανένα θέμα διαρροής φυσικού αερίου. Το συμβάν δεν δημιουργεί κανένα θέμα στην τροφοδοσία των καταναλωτών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM