No.1

Αποχωρούν τα τρακτέρ από τις σήραγγες των Τεμπών

Αποχωρούν τα τρακτέρ από τις σήραγγες των Τεμπών Facebook Twitter
0

Αποχωρούν τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, που είχαν αποκλείσει τις σήραγγες των Τεμπώνκαι στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Τζέλας,  μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους.

«Μας ανάγκασε να βγούμε στο δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη» είπε. 

Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, αναμένοντας την πρόκληση από την κυβέρνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM