Αποφυλακίζεται το μοντέλο που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Μοντέλο για υπόθεση ναρκωτικών Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Αποφυλακίζεται το μοντέλο που είχε συλληφθεί πριν από τρεις μήνες για υπόθεση ναρκωτικών.

Το αίτημα αποφυλάκισης του μοντέλου, στου οποίου το αυτοκίνητο είχαν βρεθεί  35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, έκανε δεκτή η ανακρίτρια με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.
 

Ο συνήγορος του μοντέλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την απόφαση. «Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση», επισημαίνει στην ανακοίνωση ο κ. Κούγιας.

Όπως τονίζει «η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ