Προφυλακιστέα κρίθηκε η 31χρονη που συνελήφθη στη Γλυφάδα, το περασμένο Σάββατο, όταν σε έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο της.

 

Η κατηγορούμενη, που έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό Playmate και στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων GNTM, πέρασε το πρωί το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, μοντέλο που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι.

 

Το 31χρονο μοντέλο προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και μετά την προθεσμία που πήρε, ωστόσο ο δικηγόρος της, δηλώνει πως είναι παντελώς αθώα και η κατηγορία σε βάρος της κατασκευασμένη από εχθρική πλευρά.

 

Η 31χρονη φέρεται να αρνείται κάθε σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, επικαλούμενη επίσης το λευκό ποινικό μητρώο της.

 

Η ίδια κάνει λόγο για σκευωρία, ενώ έχει καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

 

Διαψεύδει και τους αστυνομικούς


Η 31χρονη φέρεται να αντικρούει και τους ισχυρισμούς των αστυνομικών πως κατά τη διάρκεια του τυχαίου, τυπικού, ελέγχου στο αυτοκίνητο της, σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, ήταν νευρική και αυτό κίνησε τις υποψίες ότι ενδεχομένως κάτι να ήθελε να κρύψει.

 

Μετά από έρευνα στο τζιπ οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου, τα φιξάκια με τη ναρκωτική ουσία.

 

Επιπλέον, η νεαρή κατηγορουμένη φέρεται να υποστηρίζει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές πως θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της.

 

«Η κόρη μου είναι αθώα. Ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί. Να το βρει από τον Θεό», φώναζε η μητέρα της έξω από τα δικαστήρια.

 

Με πληροφορίες από Ελεύθερο Τύπο, dikastiko.gr