Αντιεξουσιαστές πυρπόλησαν λεωφορείο και τρόλεϊ στην Πατησίων

Αντιεξουσιαστές πυρπόλησαν λεωφορείο και τρόλεϊ στην Πατησίων Facebook Twitter
16

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τα  μεσάνυχτα στην περιοχή των Εξαρχείων όταν ομάδα αντιεξουσιαστών προερχόμενη από την πλατεία Εξαρχείων πυρπόλησε διπλό λεωφορείο και τρόλεϊ. Οι αντιεξουσιαστές κατέβασαν  τους οδηγούς του λεωφορείου και του τρόλεϊ και τους λιγοστούς επιβάτες και στη συνέχεια τα πυρπόλησαν. Αμέσως μετά έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και μπήκαν στο Πολυτεχνείο.

Από το Πολυτεχνείο άρχισαν να πετούν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς των ΜΑΤ που έφτασαν στην περιοχή. Οι τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά.

Στο σημείο όπου έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο και στο τρόλεϊ έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής για να κατασβέσει τις πυρκαγιές. 

Από τα επεισόδια, που κράτησαν αρκετή ώρα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε και προσαγωγή.


Κλειστή παραμένει η οδός Πατησίων από το ύψος της Πανεπιστημίου έως την οδό Ιουλιανού, ενώ πλέον ηρεμία επικρατεί στην περιοχή.

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στις 28 Ιουνίου 2024, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα πρέπει να έχουν αποκτήσει τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας για να καταθέσουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο
NEWSROOM