Θα ανοίξει ξανά, όπως όλα δείχνουν, το εργοστάσιο του Κατσέλη στις Αχαρνές Αττικής, υπό νέα διεύθυνση. 

 

Σύμφωνα με πηγές «με γνώση» επί του θέματος που επικαλείται το Capital.gr, η κρητική οικογενειακή εταιρεία "Το ΜΑΝΝΑ-Ν.Τσατσαρωνάκης”, απέκτησε μέσω πλειστηριασμού, το εργοστάσιο της πτωχευμένης εταιρείας.

 

Η παραγωγική μονάδα κοντά στο ύψος της Μεταμόρφωσης, έχει έκταση 23.000 τ.μ. εντός οικοπέδου 35.000 τ.μ και, μετά από οκτώ χρόνια αδράνειας, το εργοστάσιο της «Κατσέλης» θα επαναλειτουργήσουν. 

 

Η εταιρεία «Το ΜΑΝΝΑ-Ν.Τσατσαρωνάκης» είχε ιδρυθεί το 1948 και με τη νέα επένδυση αποκτά παραγωγική βάση και στην Αθήνα.

 

Εκτιμάται πως για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Κατσέλης θα χρειαστεί μεγάλος αριθμός εργατικού δυναμικού και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην πρώτη φάση λειτουργίας του αναμένεται να απασχοληθούν 90 εργαζόμενοι - μεταξύ των οποίων και τα 40 άτομα που απασχολεί ήδη η εταιρεία ήδη στο υποκατάστημα της που βρίσκεται στην Αθήνα (διανομείς, οδηγούς, πωλητές, γραφίστες, μάρκετινγκ κτλ).

 

Σε πλήρη λειτουργία, η μονάδα ενδεχομένως να απασχολεί έως και 600 άτομα προσωπικό. Για την υλοποίηση της επένδυσης και την αγορά νέων μηχανημάτων εκτιμάται πως θα απαιτηθούν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ.