Ανέστειλαν την στάση εργασίας οι φύλακες στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους

Ανέστειλαν την στάση εργασίας οι φύλακες στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους Facebook Twitter
SOOC
0

Προσωρινή αναστολή της 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας το Μ. Σάββατο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους, της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΕΥΦΑ), μετά τη συνάντηση της ΠΕΥΦΑ με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και τον υφυπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Στρατή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΥΦΑ, η Ένωση των υπαλλήλων φύλαξης προσήλθε στην συνάντηση με «αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας κατανοώντας πλήρως τις ενστάσεις και την κριτική όλων».

Τέθηκαν όλα τα αιτήματα και αναμένεται νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού την Παρασκευή 13 Απριλίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα - Πάνω από 350 εκατ. ευρώ οι απώλειες

«Η κτηνοτροφία δεν βρίσκεται πια σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχει ήδη αρχίσει να καταρρέει και η κατάρρευση επιταχύνεται», τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
LIFO NEWSROOM