Ανεστάλη η λειτουργία λούνα παρκ στην Αγιά

Ανεστάλη η λειτουργία λούνα παρκ στην Αγιά Facebook Twitter
Λούνα παρκ
0

Νέες παρατυπίες σημειώνονται σε πλανόδια λούνα παρκ στη χώρα.

Αποκαλύπτεται ότι ιδιοκτήτρια με καταδικαστική απόφαση για τραυματισμό παιδιού στο παρελθόν ετοιμάζεται να στήσει λούνα παρκ στη Λάρισα. Ο δήμος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του, η επιχειρηματίας εμφανίζεται με “λευκό ποινικό μητρώο”.

Η ίδια επιχειρηματίας, που κέρδισε τον διαγωνισμό για το πανηγύρι της Λάρισας και βρέθηκε καθ’ όλα νόμιμη, αποκλείστηκε από το πανηγύρι της Αγιάς, που ξεκινά αύριο. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παντελής Χατζηρούφας, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 για τα ευρήματα των δημοτικών υπηρεσιών που οδήγησαν στην απόφαση για αναστολή λειτουργίας.

«Στην περίπτωσή μας υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. Έπρεπε να καταθέσουν τον φάκελο στις 27/08. Στις 28/08 οι υπάλληλοι της εταιρείας ήρθαν για να στήσουν τα μηχανήματά τους. Επειδή όμως έφτασαν νωρίτερα, πήγαν στο δημοτικό κιβώτιο που παρέχει το ρεύμα και αποφάσισαν να αφαιρέσουν το ρελέ από το κιβώτιο για να εξασφαλίσουν καλύτερη παροχή ρεύματος. Όταν το διαπιστώσαμε, τους ζητήσαμε να επανατοποθετήσουν το ρελέ και να ακολουθήσουν τη διαδικασία που ίσχυε όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, εκείνοι αρνήθηκαν και αποχώρησαν από μόνοι τους. Εδώ, πάντως, τηρούσαν τους κανόνες», ανέφερε ο κ. Χατζηρούφας.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

«Η φτώχεια μάς χτυπάει την πόρτα, η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
LIFO NEWSROOM
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ελλάδα / ΣτΕ: Αντισυνταγματκές οι διατάξεις για την εξίσωση αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών με αποφοίτους Λυκείου

Ο νομοθέτης, με τη νέα απόφαση του ΣτΕ, θα πρέπει να διακρίνει τους αποφοίτους των Ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης από τους αποφοίτους σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM