LIVE!

Ανακοίνωση του νοσοκομείου: Η 49χρονη ήταν νεκρή όταν θάφτηκε

Ανακοίνωση του νοσοκομείου: Η 49χρονη ήταν νεκρή όταν θάφτηκε Facebook Twitter
4

 

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Διαβαλκανικό Κέντρο για την 49χρονη που νοσηλευόταν στο Κέντρο και για την οποία υπήρξαν καταγγελίες και αναφορές ότι θάφτηκε ζωντανή.

Η ανακοίνωση του Κέντρου:

«Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου.

Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

Η οικογένεια, περιμένει  το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος καλείται να διαπιστώσει εάν πρόκειται για νεκροφάνεια κι αν όντως η γυναίκα ξύπνησε και διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε φέρετρο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, διαγνώστηκε πριν λίγο καιρό με καρκίνο καλπάζουσας μορφής και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου κι εξέπνευσε στις 5.20 τα ξημερώματα.

Ελλάδα
4

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM