Ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την επέτειο του Πολυτεχνείου Facebook Twitter
Ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (Eurokinissi)
0

Ανακοίνωση για τις αποφάσεις σχετικά με την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Οι φετινές ειδικές συνθήκες, που επέβαλε η πανδημία, στέρησαν από την Ένωση την ευκαιρία να τιμήσει, όπως θα έπρεπε, τους αγώνες του Λαού μας ενάντια στην τυραννία, να αποδώσει την οφειλόμενη τιμή στους νεκρούς του Πολυτεχνείου» αναφέρει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της.

«Οι αξίες, οι αρχές, οι θυσίες της γενιάς εκείνης μένουν ανεξίτηλες στις μνήμες των ανθρώπων και αποτελούν ιστορική παρακαταθήκη και πηγή έμπνευσης για τους σύγχρονους Έλληνες» συνεχίζει η Ένωση.

»Η Δημοκρατία είναι ένα αγαθό, που για τη διατήρησή του απαιτείται η διαρκής επαγρύπνηση και ο καθημερινός αγώνας μέσα στην οικογένεια, μέσα στην κοινωνία, μέσα στον χώρο εργασίας. Για τους δικαστές και εισαγγελείς της χώρας τα μηνύματα του Πολυτεχνείου παραμένουν πάντα επίκαιρα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει ήδη χαρακτηρίσει ως αντισυνταγματική την απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ