Συνελήφθη ο 34χρονος που πυροβόλησε πολυκατοικία στον Άλιμο- Τι είπε στους αστυνομικούς

Άλιμος: «Μία σύλληψη» για τους πυροβολισμούς σε πολυκατοικία Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε πολυκατοικία στον Άλιμο, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.



Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη οπλοκατοχή, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

 


Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε. Το όπλο δεν έχει καταχωριστεί για κάποια έκνομη ενέργεια, αλλά από τη βαλλιστική ταυτοποιήθηκε ότι ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στους πυροβολισμούς στον Άλιμο.

 

Ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς ότι στόχος του δεν ήταν η πολυκατοικία, αλλά υποστήριξε πως είδε δύο μοτοσικλέτες να τον ακολουθούν και θεώρησε ότι τον παρακολουθούσαν. Επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του- όπως είπε σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ- πυροβόλησε εν κινήσει, 8-9 φορές στον αέρα, μέσα από το αυτοκίνητο, για να διαφύγει.

 

Έτσι, έξι σφαίρες χτύπησαν στους τοίχους της πολυκατοικίας, έξω από την οποία περνούσε. Πέρα από το όπλο του, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο κάλυκες, δέκα φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM