Άλιμος: Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε 15χρονο - Διακομίστηκε στο Παίδων

ΑΛΙΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Περιστατικό βίας ανηλίκων καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας (10/11) σε σχολείο στον Άλιμο, όταν δύο εξωσχολικά άτομα εισέβαλαν στο σχολικό συγκρότημα και ξυλοκόπησαν έναν 15χρονο μαθητή.

Ο ανήλικος μαθητής στον Άλιμο δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα και να κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Μετά την εξέτασή του, η μητέρα του υπέγραψε για να λάβει εξιτήριο.

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες της επίθεσης και αναζητούν τους δράστες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ