Ακόμη μία επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο στην Μεταμόρφωση.

Ακόμη μία επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο στην Μεταμόρφωση. Facebook Twitter
1

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ σε κουρείο που διατηρούσε αλλοδαπός στην Μεταμόρφωση Αττικής. Η επίθεση σημειώθηκε στις 20:25 και τα αίτια ήταν ξεκάθαρα ρατσιστικά.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν πως το κουρείο που διατηρούσε ο αλλοδαπός καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ οι άγνωστοι επιτέθηκαν ακόμη και σε πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που έτυχε να βρίσκεται εντός του καταστήματος την ώρα της επίθεσης.  Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν.

Οι ρατσιστικές επιθέσεις και η ανομία που ορισμένες ομάδες προσπαθούν να προβάλλουν ως φυσική, έχουν πλέον γίνει καθημερινό φαινόμενο στη χώρα. Ο κ. Δένδιας οφείλει να αποδείξει στους πολίτες ότι η αστυνομία μπορεί να τους προστατεύσει, πριν τα λάθος παραδείγματα γίνουν η νόρμα. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια