Ακόμη ένας σεισμός στην Κρήτη

Ακόμη ένας σεισμός στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νότια της Κρήτης, 40 χιλιόμετρα από το Τυμπάκι. Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, αναφέρει πως η δόνηση σημειώθηκε στις 15:05 και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χλμ. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την Κρήτη και ιδιαίτερα στα νότια παράλια Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Σεισμική δόνηση είχε επίσης σημειωθεί στη 01:08 μετά τα μεσάνυχτα, στην υποθαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας Λασιθίου. Η δόνηση είχε μέγεθος 4,2 Ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM