Αγνοείται απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ, σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας

Αγνοείται απόστρατος: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας στην Αχαΐα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Μεγάλη επιχείρηση για την ανεύρεση αγνοούμενου απόστρατου βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Αχαΐας.

Ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. αγνοείται από την Κυριακή. Οι έρευνες διεξάγονται με κάθε δυνατό μέσο, ενώ συμμετέχουν drone της πυροσβεστικής, αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή του Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με το pelop.gr o απόστρατος έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του χθες το απόγευμα και από εκεί και μετά αγνοείται. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι σε κλήση που του έγινε σήμερα το πρωί, απάντησε χωρίς όμως να διευκρινιστεί το στίγμα για το που βρίσκεται. Η δήλωση εξαφάνισης του έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας από τη σύζυγο του σήμερα το πρωί.

Στις έρευνες συμμετέχουν πέραν της αστυνομικής δύναμης και δυνάμεων της πυροσβεστικής, και ένα κλιμάκιο της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν». 

Με πληροφορίες από thebest.gr και pelop.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM