Σεισμός

Κορωνοϊός- Ελλάδα: 19 νέοι θάνατοι τις τελευταίες ώρες - Στους 885 οι νεκροί συνολικά

Κορωνοϊός- Ελλάδα: 19 νέοι θάνατοι τις τελευταίες ώρες - Στους 885 οι νεκροί συνολικά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μεγαλώνει δραματικά η λίστα με τους θανάτους από κορωνοϊό στη χώρα μας. Η σημερινή καταγραφή αναφέρει 19 επιπλέον θανάτων από covid-19, όλοι τους ηλικιωμένοι άνω των 70 χρόνων ή με σοβαρά νοσήματα.

Πλέον, οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται σε 885.


Σύμφωνα με πληροφορίες, 7 άτομα κατέληξαν χθες το βράδυ και 12 τις τελευταίες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης κατέληξαν ένας 94χρονος και ένας 87χρονος σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων, ένας 90χρονος και ένας 78χρονος σε νοσοκομείο της Βέροιας, ένας 68χρονος και ένας 84χρονος, και οι δύο με σοβαρά χρόνια νοσήματα, στο ΑΧΕΠΑ και στο «Παπαγεωργίου» αντίστοιχα, ενώ ένας 82χρονος από το γηροκομείο της Αττικής κατέληξε στην «Παμμακάριστο».

Τις τελευταίες ώρες κατέληξαν επίσης 12 ασθενείς. Ειδικότερα, ένας 74χρονος, ένας 76χρονος και ένας 78χρονος στο ΑΧΕΠΑ, δύο 83χρονες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», μία 81χρονη στο «Παπανικολάου», ένας 86χρονος και ένας 88χρονος στα νοσοκομεία Γουμένισσας και Κιλκίς, ένας 49χρονος καρκινοπαθής στο Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης, ένας 43χρονος με νεοπλασία στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς και ένας 87χρονος και ένας 92χρονος σε «Ευαγγελισμό» και «Αττικόν» αντίστοιχα.

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM