Σεισμός στη Σάμο: Αγκαλιασμένα βρέθηκαν τα δύο νεκρά παιδιά - Συγκινεί το μήνυμα του πατέρα του 17χρονου

Σεισμός στη Σάμο: Αγκαλιασμένα βρέθηκαν τα δύο νεκρά παιδιά - Συγκινεί το μήνυμα του πατέρα του 17χρονου Facebook Twitter
0

Βαριά πληγωμένη και βυθισμένη στο πένθος είναι η Σάμος που έζησε χθες τον τρόμο με τον σεισμό των 6,6 Ρίχτερ , ενώ άφησαν την τελευταία τους πνοή κάτω από τοίχο που κατέρρευσε στο Βαθύ, δύο μαθητές Λυκείου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 15 και 17 ετών. 

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά, αγκαλιασμένα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο 17χρονος μάλιστα ήταν ο γιος του τοπικού δημοσιογράφου Αλέξη Κομνηνού, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook είπε το τελευταίο «αντίο» στον γιο του.

Μεταξύ άλλων, στο σπαρακτικό μήνυμα γράφει: «Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη. Να μου φιλήσεις την Κλαίρη και δώσε μου υπόσχεση ότι θα την προσέχεις. Να ξέρεις ότι σήμερα έχασα το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου...».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο άτυχος πατέρας κλήθηκε στο σημείο για ρεπορτάζ και έμελλε να μάθει ότι στους νεκρούς ήταν ο γιος του. Ο Αλέξης Κομνηνός σε άλλη ανάρτηση μιλά στον γιο του σε δεύτερο πρόσωπο: «Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για σένα...».

Μαρτυρίες πιθανολογούν ότι την ώρα της σεισμικής δόνησης ο 17χρονος μαθητής αγκάλιασε τη 15χρονη φίλη του για να την προστατεύσει χωρίς όμως να φανταστεί την τραγική εξέλιξη.

Στο νησί της Σάμου είναι όλοι συντετριμμένοι από την τραγωδία που χτύπησε τις δύο οικογένειες, ενώ το Βαθύ είναι από τις περιοχές που μετρά πολλές πληγές. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στο νησί της Σάμου για να δει ο ίδιος την κατάσταση στο νησί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ