Αγρίνιο: Άνοιξαν πυρ με κυνηγετικά όπλα σε πολίτες - Βρέφος ανάμεσα στους τραυματίες

Αγρίνιο: Άνοιξαν πυρ με κυνηγετικά όπλα σε πολίτες - Βρέφος ανάμεσα στους τραυματίες Facebook Twitter
Αγρίνιο: Συνελήφθη ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας 7 ατόμων- Ανάμεσά τους και ένα βρέφος
0

Συνελήφθη από την ασφάλεια Αγρινίου, ένας άνδρας, φερόμενος ως δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας συνεργός του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο άνδρες, έχοντας στην κατοχή τους κυνηγετικά όπλα, πυροβόλησαν χθες τα ξημερώματα, στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου, εναντίον επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος, 1,5 ετών, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείου του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες. Σε έρευνα, που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν 86 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ενώ από το σημείο του περιστατικού περισυνέλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου και πέντε φυσίγγια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία, και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM