Νίκαια - Καταγγελία: «Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου»

Νίκαια - Καταγγελία: «Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου» Facebook Twitter
Νίκαια: Καταγγελία για καθηγητή που φέρεται να μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου
0

Καθηγητής στην Νίκαια φέρεται να μαχαίρωσε, σύμφωνα με καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα, σκύλο στην μέση του δρόμου.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που προχώρησε στην καταγγελία, περίπου στις 8.30 πμ επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη της Νίκαιας στην Αττική, είδε τον φερόμενο ως δράστη πεσμένο στην άσφαλτο και τον δικό του σκύλο τρία τετράγωνα μακριά να σέρνει το λουρί του.

Ο καταγγέλλων έτρεξε να βοηθήσει νομίζοντας ότι ο άνδρας έπεσε και τότε διαπίστωσε, όπως είπε στο ΣΚΑΪ, ότι είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα με το δεξί του χέρι σε ένα λευκό μεγαλόσωμο σκύλο ενώ με το αριστερό του χέρι μαχαίρωνε τα πλευρά του άτυχου ζώου.

Όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, ο δράστης είχε τέτοια μανία που από το μαχαίρι τρύπησε τον πνεύμονα του σκύλου. Το άτυχο ζώο παρέμενε ημιλιπόθυμο, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Ωστόσο, ο δράστης δεν σταματούσε. Την ίδια ώρα ένας ακόμα γείτονας χτυπούσε το σκυλί με σιδερένιο σκουπόξυλο στο κεφάλι.

Έπειτα από τηλεφώνημα έφτασε η αστυνομία, και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον δράστη.

Η σύζυγός του, δασκάλα δημοτικού στο επάγγελμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τον δικαιολογούσε, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι «το κωλόσκυλο φταίει που επιτέθηκε».

Όπως τονίζουν γείτονες του φερόμενου ως δράστη, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.

Το σκυλί μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΙΚΕΠΑΖ το ζώο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το σκυλί φορούσε μπλε λουρί, είναι λευκού χρώματος,  μεγαλόσωμο και ίσως το αναζητά κάποιος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM