«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone - Προβλήματα σε πολλές περιοχές

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone - Προβλήματα σε πολλές περιοχές Facebook Twitter
0

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει από το απόγευμα το δίκτυο τηλεφωνίας της Vodafone. 

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι αναφορές συνδρομητών για προβλήματα σύνδεσης σε διάφορες περιοχές της χώρας. Οι αναφορές αφορούν τόσο στη σταθερή τηλεφωνία όσο και στη σύνδεση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία 4G δείχνει να λειτουργεί αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε εκεί επιτυγχάνεται η σύνδεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Vodafone που επικαλείται το «Έθνος», το διεθνές καλώδιο οπτικής ίνας έχει κοπεί σε Ιταλία, Τουρκία και Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να απομονωθεί το δίκτυο της Ελλάδας.

Το site της εταιρείας επίσης φαίνεται να έχει πέσει. Η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο είναι δύσκολη και ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος. 

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone - Προβλήματα σε πολλές περιοχές Facebook Twitter

Το πρόβλημα επιβεβαιώνεται πάντως και από τη Vodafone Γερμανίας, Ιταλίας, Ιρλανδίας και άλλων κρατών». Οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης θα είναι περίπου δύο ώρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM