Κορωνοϊός: Κρούσμα σε σχολείο της Αγίας Παρασκευής - Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος

Κορωνοϊός: Κρούσμα σε σχολείο της Αγίας Παρασκευής - Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Θετική σε τεστ κορωνοϊού βρέθηκε εκπαιδευτικός σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής Βασίλης Ζορμπάς.

Παρότι απομένουν μόλις λίγες ημέρες για το άνοιγμα των σχολείων, σχεδόν καθημερινά καταγράφονται κρούσματα σε εργαζόμενους διαφόρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορμπάς, σε δηλώσεις του στο Open Tv, διευκρίνισε ότι η εκπαιδευτικός έκανε το τεστ πριν από δύο ημέρες, όταν και βρέθηκε θετική σε κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στους συναδέλφους της να αποχωρήσουν από το σχολείο. Όπως είπε έχει γίνει ήδη απολύμανση στο σχολείο, όπου τη Δευτέρα ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μαθητές καθώς τα σχολεία ανοίγουν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κατήγγειλε ότι ο ΕΟΔΥ, «αρνείται να επισκεφτεί το σχολείο να πραγματοποιήσει ιχνηλάτηση» με το πρόσχημα ότι «πρόκειται για μικρή δομή».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κρούσμα εντοπίστηκε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, όπου θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η εκπαιδευτικός.

Υπενθυμίζεται ότι κρούσματα βρέθηκαν πρόσφατα στο 30ο δημοτικό σχολείο και στο 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου, όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μια καθαρίστρια και ένας εκπαιδευτικός. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ethnos.gr, από χθες Πέμπτη έχουν τεθεί σε συναγερμό δύο μεγάλες ιδιωτικές σχολικές μονάδες, στις οποίες φοιτούν χιλιάδες μαθητές, αφού εντοπίσθηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM