Πόρος: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση - Στο επίκεντρο το πάρτι «Corona» και μία φυσικοθεραπεύτρια

Πόρος: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση - Στο επίκεντρο το πάρτι «Corona» και μία φυσικοθεραπεύτρια Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση στον Πόρο για τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων αλλά της εστίας μετάδοση, με pool party και μια φυσικοθεραπεύτρια να βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, κατά την ιχνηλάτηση κλήθηκε για εξηγήσεις από τις αρχές μία γυναίκα η οποία παρείχε υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, αλλά και υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας στο νησί. 

Από τις πρώτες ενδείξεις προκύπτει πως η διασπορά του ιού ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη γυναίκα, καθώς ήταν θετική στον κορωνοϊό πριν την έξαρση των κρουσμάτων.

Η φυσικοθεραπεύτρια φέρεται να έκανε συνεδρία σε γυναίκα, γνωστό δημόσιο πρόσωπο του νησιού και να την μόλυνε με κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ωστόσο η ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊού δεν σταματάει εκεί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα παρείχε υπηρεσίες και σε άλλους κατοίκους και επισκέπτες του Πόρου.

Πόρος: Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση - Στο επίκεντρο το πάρτι «Corona» και μία φυσικοθεραπεύτρια Facebook Twitter
Η αφίσα για το πάρτι, με την ονομασία «Corona», το οποίο διοργανωνόταν κάθε Τετάρτη σε ξενοδοχείο του Πόρου.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται επίσης ένα pool party, στο οποίο συμμετείχαν νεαρά άτομα και σημειώθηκε έντονος συνωστισμός. Μην γνωρίζοντας πως είναι φορείς, φαίνεται πως μόλυναν με τη σειρά τους μέλη των οικογενειών τους. 

Αυτή τη στιγμή αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ των συγγενών των θαμώνων, ενώ ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως πολλοί από αυτούς εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και επιχειρήσεις, όπου έχουν επαφή με το κοινό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ