Πανελλαδικές 2020: Τα σημερινά θέματα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2020: Τα σημερινά θέματα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές 2020 για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020 εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, Ναυτικές Μηχανές, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ. Για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η εξέταση των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς την Παρασκευή έπεσε η αυλαία για τα βασικά μαθήματα.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μίλησε και για το πότε αναμένονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών. «Περιμένουμε αποτελέσματα περίπου γύρω στις 10 Ιουλίου χοντρικά. Θα εξαρτηθεί από μία σειρά από παράγοντες, αλλά μέχρι τα μέσα Ιουλίου περιμένουμε τα αποτελέσματα των γραπτών για τα βασικά μαθήματα», δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τα θέματα των Πανελληνίων 2020

Τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες εξετάσεις είναι τα εξής:

Αρχές βιολογικής γεωργίας εδώ
Ναυτικές μηχανές εδώ
Προγραμματισμός υπολογιστών εδώ
Ναυσιπλοΐα ΙΙ εδώ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM