Απεργία την Πρωτομαγιά

Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο με τη μαυροφορεμένη γυναίκα σε τηλεφωνικό θάλαμο

Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο με τη μαυροφορεμένη γυναίκα σε τηλεφωνικό θάλαμο Facebook Twitter
0

Βίντεο με τη μαυροφορεμένη γυναίκα σε τηλεφωνικό θάλαμο έχει στα χέρια της η Αστυνομία για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με τον Alpha, η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε την μαυροντυμένη γυναίκα έδωσε πολύτιμα στοιχεία στην Ασφάλεια, όχι όμως και την ταυτότητά της. Η γυναίκα με το βιτριόλι φέρεται ότι είχε μισθώσει ταξί και τις προηγούμενες ημέρες. Κάλεσε ραδιοταξί από τηλεφωνικό θάλαμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητούσε από τον οδηγό να περιμένει σε συγκεκριμένο σημείο, κοντά στην είσοδο της εταιρείας ενώ η ίδια είχε ελέγξει επανειλημμένα το κτήριο.

Η γυναίκα έπαιρνε ταξί από Παγκράτι με προορισμό την Καλλιθέα, όπου εργαζόταν η 34χρονη.. «Η μαυροντυμένη γυναίκα έδειχνε να γνωρίζει άριστα το κτήριο και τις κάμερες», δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας.

«Θεωρώ ότι είχε ξαναπάει, ήξερε από πού να φύγει, είχε μελετήσει μέχρι και τον τρόπο με τον οποίο μπορούσε να διαφύγει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Απόστολος Λύτρας.


Το νέο στοιχείο που προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών είναι το γεγονός ότι βρέθηκε ο τηλεφωνικός θάλαμος από τον οποίο η μαυροντυμένη γυναίκα κάλεσε το ταξί που την μετέφερε στην Καλλιθέα. Οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει βίντεο με αυτή την γυναίκα, όπου και πάλι το πρόσωπό της δεν φαίνεται γιατί φοράει σκούφο και μάσκα.

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση, όσο περνούν οι μέρες συνειδητοποιεί την κατάσταση της υγείας της, λέει ο δικηγόρος της.

«Όσο περνούν οι μέρες συνειδητοποιεί ακόμη περισσότερο την κατάσταση της υγείας της και δυστυχώς θα πρέπει να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να πούμε ότι η κοπέλα αυτή θα σταθεί ξανά στα πόδια της, και τον βαθμό που θα μπορέσει να το κάνει αυτό. Ακόμα και όταν θα τελειώσουν οι πρώτες επεμβάσεις, θα ακολουθήσει μια δύσκολη πορεία», τόνισε ακόμη ο κ. Αλεξανδρής στο Mega.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ