Κορωνοϊός: 164 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 71χρονος στο «Σωτηρία»

Κορωνοϊός: 164 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 71χρονος στο «Σωτηρία» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αυξάνονται οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα, μετά το θάνατο ενός ακόμα ανθρώπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 71 ετών, ο οποίος κατέληξε το βράδυ της Κυριακής. 

Ο 71χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ο θάνατός του ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του κορωνοϊού στα 164. 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, το απόγευμα της Κυριακής, δεκαπέντε νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 2.834 εκ των οποίων το 55,2% αφορά άνδρες.

Είκοσι δύο ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM