Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει από σήμερα το ωράριο - Τι ισχύει

Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει από σήμερα το ωράριο - Τι ισχύει Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ.

Το νέο ωράριο για τα υπερ-καταστήματα, το οποίο θα ισχύσει έως τις 9 Μαΐου, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά, σήμερα Σάββατο, και κάθε Σάββατο, τα καταστήματα θα παραμένουν ανοικτά από τις 7π.μ έως τις 8μ.μ ενώ από Δευτέρα έως και Παρασκευή τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν από τις 7π.μ έως τις 9μ.μ.

Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας στην Ελλάδα, αποφασίστηκαν έκτακτα μέτρα σχετικά με τον αριθμό των πελατών εντός των καταστημάτων ανά τετραγωνικά μέτρα επιφανείας, και τοποθετήθηκαν αντισηπτικά χεριών σε εμφανή σημεία.

Κάποιες αλυσίδες προχώρησαν σε τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς στα ταμεία ώστε να μειωθεί στατιστικά τυχόν κίνδυνος μετάδοσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM