Π. Φάληρο: Έστησαν πάρτι καραντίνας στα μπαλκόνια- Με dj και καπνογόνα

Π. Φάληρο: Έστησαν πάρτι καραντίνας στα μπαλκόνια- Με dj και καπνογόνα Facebook Twitter
0

Τι κι αν η καραντίνα απαγορεύει τις συγκεντρώσεις, κάποιοι στο Παλαιό Φάληρο βρήκαν τον τρόπο να στήσουν ένα πάρτι, από τα μπαλκόνια.

Ένοικοι πολυκατοικιών σε τρεις δρόμους της περιοχής- Αιόλου, Σειρήνων και Τριάδος- ήταν οι διοργανωτές του πάρτι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κανονίστηκε το «ραντεβού» και το πάρτι ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ένας κάτοικος πολυκατοικίας επί της οδού Αιόλου, με «επαγγελματικό» ηχοσύστημα ανέλαβε χρέη dj, στρέφοντας τα ηχεία προς τον δρόμο, με αποτέλεσμα ο ήχος να καλύπτει τρία οικοδομικά τετράγωνα. Όσο για τις μουσικές επιλογές, περιελάμβαναν από λαϊκά μέχρι διαχρονικές επιτυχίες rock n roll.

Για να φτιάξουν την ανάλογη ατμόσφαιρα, οι διοργανωτές βγήκαν στα μπαλκόνια με αναμμένους φακούς, που τους έστρεφαν στα απέναντι διαμερίσματα, προκειμένου να παρακινήσουν κι άλλους να συμμετάσχουν. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο κόσμος χόρευε στα μπαλκόνια.

Μάλιστα, κάποιοι το προχώρησαν ακόμη περισσότερο δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου, αφού άναψαν καπνογόνα, ενώ άλλοι είχαν κόρνες. Όμως, υπήρξαν και κάτοικοι της περιοχής που ενοχλήθηκαν από τη φασαρία και ειδοποίησαν την αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι γίνεται πάρτι με συμμετοχή πολλών ατόμων, σε διαμέρισμα.

Τα περιπολικά πέρασαν τέσσερις φορές από το σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και έκαναν έκκληση στους διοργανωτές του πάρτι να χαμηλώσει η ένταση της μουσικής, να σβήσουν τα καπνογόνα και να σταματήσουν κάποιοι να πετούν δυναμιτάκια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ