Σεισμός

Ανακοίνωση Τζιτζικώστα για κοροναϊό στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση Τζιτζικώστα για κοροναϊό στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

«Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη λειτουργούμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα», αναφέρει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών κ. Απόστολος Τζιτζικώστας

Η πρώτη αυτή ανακοίνωση έρχεται με το που έγινε γνωστό το κρούσμα στη Θεσσαλονίκη. «Αυτή τη στιγμή ξεκινάει σύσκεψη με τις Διευθύνσεις Υγείας και Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει σήμερα στις 17:00 σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Περιφέρεια».

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμώξεων και επιστημονικό συνεργάτη του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα, το πρώτο κρούσμα αφοράα γυναίκα ηλικίας 38 ετών, η οποία νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε, τα συμπτώματα είναι ήπια και είναι καλά στην υγεία της. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και όπως δήλωσε o Σωτήρης Τσιόδρας, τηρείται το πρωτόκολλο. Η γυναίκα είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, συγγενείς της θα παραμείνουν σπίτι και θα παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας τους.

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM