Μαχαίρωσαν 18χρονη στο κέντρο κράτησης της Μόριας - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μαχαίρωσαν 18χρονη στο κέντρο κράτησης της Μόριας - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter
Επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή της δέχτηκε 18χρονη Αφγανή στη Μόρια - EUROKINISSI/APXEIOY
0

Μάχη για τη ζωή της δίνει 18χρονη από το Αφγανιστάν που φέρεται να τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, από 20χρονο Αφγανό, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το τοπικό stonisi.gr, η 18χρονη που είναι τραυματισμένη στο στήθος και την κοιλιά, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Για το συμβάν συνελήφθη ο 20χρονος από την αστυνομία, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή, ένας 20χρονος με καταγωγή από την Υεμένη έχασε τη ζωή του από επίθεση με μαχαίρι, κατά τη διάρκεια καβγά στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε. Επρόκειτο για τον δεύτερο νεκρό αυτόν το μήνα στον καταυλισμό της Μόριας. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο των δύο υφυπουργών οι οποίοι δεν εμπόδισαν το μπάζωμα στα Τέμπη

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM