Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε νέο τατουάζ και το αποκάλυψε στο Twitter

Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε νέο τατουάζ και το αποκάλυψε στο Twitter Facebook Twitter
Το νέο τατουάζ του αποκάλυψε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης
0

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε ένα ακόμη τατουάζ.


Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη στα τατουάζ και πλέον πρόσθεσε ένα ακόμη στο σώμα του.


Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανήλθε στο Twitter έπειτα από καιρό και αποκάλυψε στους followers του το νέο του τατουάζ. Το σχέδιο παραπέμπει στις δύο θητείες του στον δήμο Θεσσαλονίκης, όπου έμεινε από το 2010 έως το 2019, καθώς αποφάσισε να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του στις περσινές αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε νέο τατουάζ και το αποκάλυψε στο Twitter Facebook Twitter


«Ακόμη ένα σημάδι της ζωής μου!», ήταν το σχόλιο του κ. Μπουτάρη, παρουσιάζοντας το νέο τατουάζ που έκανε στο χέρι του. Ο πρώην δήμαρχος είναι γνωστός λάτρης των τατουάζ και μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει πως η εγγονή του είχε ετοιμάσει ένα από τα σχέδια που σκόπευε τότε τα «χτυπήσει» στο σώμα του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM