Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος Facebook Twitter
0

Στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου, νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το βράδυ της Παρασκευής, μετά από πνευμονικό οίδημα που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Το ΑΠΕ αναφέρει πως αιτία της νοσηλείας είναι πνευμονικό οίδημα, η αιτία του οποίου διερευνάται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιθανότατα αντιμετώπισε σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου και οι θεράποντες ιατροί πιθανότατα θα κάνουν ανακοινώσεις αργότερα για την πορεία της υγείας του ασθενούς.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος παρέστη, φανερά καταβεβλημένος, στην κηδεία του αδερφού του, Θάνου που πέθανε την περασμένη εβδομάδα, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. 

Ο ίδιος είχε αποχαιρετήσει τον αδερφό μου με μία συγκινητική ανάρτηση, όπου φίλοι και γνωστοί τού εξέφραζαν τα συλλυπητήριά τους.

Υπενθυμίζεται πως Θάνος Μικρούτσικος πέθανε το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 72 ετών από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, έχοντας δώσει μακρά μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του, τους συνεργάτες του και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο που με συλλυπητήρια μηνύματα και τραγούδια του τον αποχαιρετούν στα social media. Τη Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη η πολιτική κηδεία του από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM