Πετράλωνα: Ψάχνουν το τεμαχισμένο σώμα στα σκουπίδια - 20χρονος υποστηρίζει πως δολοφόνησε το νονό του

Πετράλωνα: Ψάχνουν το τεμαχισμένο σώμα στα σκουπίδια - 20χρονος υποστηρίζει πως δολοφόνησε το νονό του Facebook Twitter
0

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 52χρονου άνδρα που φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τον 20χρονο βαφτισιμιό του στα Πετράλωνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν κατά την έρευνά τους, αίμα σε τρία δωμάτια του διαμερίσματος όπου φιλοξενούνταν ο 52χρονος άνδρας. 

Η ανατριχιαστική υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν φίλοι του 52χρονου που συναντιόνταν μαζί του σε καφενείο, επικοινώνησαν με την αστυνομία και δήλωσαν ότι τον έχουν χάσει και δεν μπορούν να τον βρουν. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο καφενείο, κάποιοι είπαν ότι ο φίλος τους έμενε στο σπίτι του βαφτισιμιού του στην οδό Πανδώρου 9.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου τους άνοιξε ο βαφτισιμιός του 52χρονου, ένα νεαρός 20 ετών, ο οποίος, όταν τον ρώτησαν δήλωσε ότι σκότωσε το νονό του τον έκοψε κομμάτια, τα οποία πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ όταν πήγαν ο αστυνομικοί στο σπίτι ήταν εκεί και η μητέρα του. Ο νεαρός έχει συλληφθεί και ανακρίνεται ενώ μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει αποτελέσματα. 

Κλιμάκιο της αστυνομίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα μεταβεί την Κυριακή στην χωματερή προκειμένου να διεξάγει έρευνα για την ανεύρεση της σωρού του 52χρονου καθώς από τη μέρα που έγινε το έγκλημα οι κάδοι έχουν αδειάσει πάνω από δύο φορές, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δήμος Αθηναίων σε ενημέρωση προς την αστυνομία.

Πετράλωνα: Ψάχνουν το τεμαχισμένο σώμα στα σκουπίδια - 20χρονος υποστηρίζει πως δολοφόνησε το νονό του Facebook Twitter
Eurokinissi

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία που αναφέρει ότι η μητέρα του δράστη, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια, όταν ρωτήθηκε -σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής- πού βρίσκεται ο 52χρονος, απάντησε ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της.

Ο  ιδιοκτήτης του καφενείου  ανέφερε για το θύμα: «Έλειπε δύο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα  τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: "Αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας". Ρώτησα τη γυναίκα  τι συνέβη και μου είπε: "Ξέρω γω, μάλλον θα τον σκότωσε"».

Πετράλωνα: Ψάχνουν το τεμαχισμένο σώμα στα σκουπίδια - 20χρονος υποστηρίζει πως δολοφόνησε το νονό του Facebook Twitter
Eurokinissi
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM