Απεργία την Πρωτομαγιά

Κυλλήνη: Λιμενικοί έσωσαν γυναίκα από ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα - Η στιγμή που την απεγκλωβίζουν

Κυλλήνη: Λιμενικοί έσωσαν γυναίκα από ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα - Η στιγμή που την απεγκλωβίζουν Facebook Twitter
0

Λιμενικοί κατάφεραν να απεγκλωβίζουν μια γυναίκα από ΙΧ που βυθιζόταν στο λιμάνι της Κυλλήνης και ερασιτεχνικό βίντεο έχει καταγράψει την δραματική στιγμή της διάσωσης. 

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης, λόγω ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Fior di Levante», της εταιρίας «Levante Ferries», αντιμετώπισε προβλήματα στο λιμάνι της Κυλλήνης, προερχόμενο από την Κεφαλλονιά, κατά τη διάρκεια της αποβίβασης επιβατών και οχημάτων.

Μια απότομη μετατόπιση του πλοίου λόγω του καιρού, ώθησε ένα αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη την ώρα αποβιβάζονταν, στο κενό μεταξύ της προβλήτας και της ράμπας του πλοίου με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα η ζωή της οδηγού του.

Οι κελευστές Λιμενικού Σώματος του Λιμεναρχείου Κυλλήνης, Θεόδωρος Καλτσάς και Παναγιώτης Μουρτζίνης έσπευσαν και πρόλαβαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό του, πριν το όχημα βρεθεί στην θάλασσα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης συνεχάρη τους δυο κελευστές για την διάσωση της εγκλωβισμένης οδηγού, τονίζοντας πως έσπευσαν παρά τον σοβαρό κίνδυνο που ενείχε η απόφαση τους για την ίδια τους την ζωή, μιας και μερικά δευτερόλεπτα μετά το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ