Ο πατέρας που κατηγορείται ότι χειροδίκησε εναντίον ενός 10χρονου συμμαθητή της κόρης του έξω από σχολείο επειδή εκείνος την χτύπησε, μίλησε για την πράξη του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί κατηγορώντας το παιδί το οποίο ο ίδιος χτύπησε.

 

«Επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι, χτυπάει την κόρη μου συνέχεια. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο κλαμένη, έκανα το παιδί να το συνεφέρω τρεις ώρες. Είναι χτυπημένο στην πλάτη», δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Σημειώνεται πως το ρεπορτάζ αναφέρει πως σύμφωνα με ανθρώπους του σχολείου, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ο πατέρας είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις.

 

 

 

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, είχε επικοινωνήσει ξανά με την διευθύντρια γιατί είχε προηγηθεί κι άλλο επεισόδιο, αλλά εκείνη, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, του είπε πως δεν μπορεί να διώξει τον 10χρονο ή να του δώσει αποβολή διότι το παιδί είναι άγριο.

 

«Δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Όταν του έκανα παρατήρηση, με έβρισε και επιτέθηκε αυτό. Κι έφαγε μια σφαλιάρα», λέει ο πατέρας της μαθήτριας. «Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο ή προσχεδιασμένο, ήταν η κακιά στιγμή», συμπληρώνει.

 

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είναι ρατσιστής. «Το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες κι έχουν εξαιρετικές σχέσεις», λέει, ενώ δηλώνει επίσης μετανιωμένος για την πράξη του. «Τους ζητώ συγνώμη και τελείωσε εδώ η δουλειά. Και άμα θέλουν τα παιδιά να είναι φίλοι και αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δυο χρόνια να κοπεί εδώ» κατέληξε.