«Χτυπάει την κόρη μου επί δυο χρόνια», υποστήριξε ο πατέρας που επιτέθηκε στον 10χρονο στο σχολείο στους Αμπελόκηπους

«Χτυπάει την κόρη μου επί δυο χρόνια», υποστήριξε ο πατέρας που επιτέθηκε στον 10χρονο στο σχολείο στους Αμπελόκηπους Facebook Twitter
6

Ο πατέρας που κατηγορείται ότι χειροδίκησε εναντίον ενός 10χρονου συμμαθητή της κόρης του έξω από σχολείο επειδή εκείνος την χτύπησε, μίλησε για την πράξη του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί κατηγορώντας το παιδί το οποίο ο ίδιος χτύπησε.

«Επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι, χτυπάει την κόρη μου συνέχεια. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο κλαμένη, έκανα το παιδί να το συνεφέρω τρεις ώρες. Είναι χτυπημένο στην πλάτη», δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σημειώνεται πως το ρεπορτάζ αναφέρει πως σύμφωνα με ανθρώπους του σχολείου, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ο πατέρας είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις.

«Χτυπάει την κόρη μου επί δυο χρόνια», υποστήριξε ο πατέρας που επιτέθηκε στον 10χρονο στο σχολείο στους Αμπελόκηπους Facebook Twitter

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, είχε επικοινωνήσει ξανά με την διευθύντρια γιατί είχε προηγηθεί κι άλλο επεισόδιο, αλλά εκείνη, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, του είπε πως δεν μπορεί να διώξει τον 10χρονο ή να του δώσει αποβολή διότι το παιδί είναι άγριο.

«Δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Όταν του έκανα παρατήρηση, με έβρισε και επιτέθηκε αυτό. Κι έφαγε μια σφαλιάρα», λέει ο πατέρας της μαθήτριας. «Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο ή προσχεδιασμένο, ήταν η κακιά στιγμή», συμπληρώνει.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είναι ρατσιστής. «Το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες κι έχουν εξαιρετικές σχέσεις», λέει, ενώ δηλώνει επίσης μετανιωμένος για την πράξη του. «Τους ζητώ συγνώμη και τελείωσε εδώ η δουλειά. Και άμα θέλουν τα παιδιά να είναι φίλοι και αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δυο χρόνια να κοπεί εδώ» κατέληξε.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Τους ζητώ συγνώμη και τελείωσε εδώ η δουλειά λέει.. κι επίσης έλεος μ αυτήν την κακία στιγμή. Ο κάθε τραμπουκος που δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του τα ρίχνει πάντα στην κακιά στιγμή. Τράβα τώρα στο δικαστήριο να μάθεις να διαχειριζεσαι όλες τις στιγμές.
"Ο 10χρονος μαθητής πήγε μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν οι βλάβες που υπέστη είναι «απλές σωματικές» ή «επικίνδυνες σωματικές βλάβες». Οι γονείς του 10χρονου και η διευθύντρια του σχολείου μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του δράστη, ο οποίος κρυβόταν για σχεδόν δύο ημέρες για να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών"....μία σφαλιάρα ήταν μωρέ.
Φυσικά και να διερευνηθεί!αλλά εγώ αυτούς τους νταγλαράδες που χτυπάνε (και δη άτομα όχι του "βεληνεκούς" τους) και μετά ψεύδονται (*)...αναρωτιέμαι αν ψεύδονται, γενικώς.(*) μήπως θυμάσαι και τον «κύριο» εκ Κρήτης που έσπασε στο ξύλο μία εκπαιδευτικό;Αυτή, έχοντας, πάει στο νοσοκομείο είπε:«Μου προκάλεσε σπάσιμο στη μύτη, κατάγματα στο κόκκαλο πάνω από το μάτι, στο δάχτυλο, στο δεξί γόνατο»Αυτός στο δικαστήριο είπε:«ε, ίσως έτσι όπως λογοφέραμε να έφαγε και καμιά»
Όταν του έκανα παρατήρηση, με έβρισε και επιτέθηκε αυτό. Πηγή: www.lifo.grΜα αφού του επετέθηκε κοτζάμ 10χρονο παιδάκι, πως αλλιώς θα μπορούσε να αμυνθεί; Προφανώς είχε ξεχάσει και το ρόπαλό του σπίτι, οπότε έπρεπε να προστατέψει τη ζωή του με γυμνά χέρια.Ε, όλοι το ξέρουμε, στη νόμιμη άμυνα γίνονται καμιά φορά και μερικές υπερβάσεις, ιδίως όταν ο αντίπαλος φαντάζει εξαιρετικά επικίνδυνος...