Κέρκυρα: Πυροσβέστες έσπευσαν να σώσουν κουτάβια που είχαν πετάξει σε ρέμα να πνιγούν

Κέρκυρα: Πυροσβέστες έσπευσαν να σώσουν κουτάβια που είχαν πετάξει σε ρέμα να πνιγούν Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου
1

Για τη διάσωση νεογέννητων κουταβιών που είχαν πετάξει σε ρέμα για να πνιγούν έσπευσε η Πυροσβεστική στην Κέρκυρα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr άγνωστοι πέταξαν νεογέννητα κουτάβια κάτω από γέφυρα, κλεισμένα μέσα σε σακούλα, σε σημείο με συσσωρευμένο νερό στην περιοχή Κυνοπιάστες, για να τα ξεφορτωθούν.


Κάτοικος της περιοχής που άκουσε το κλάμα των νεογέννητων κουταβιών έσπευσε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Οι Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να τα ανασύρουν ωστόσο δυστυχώς από τα πέντε κουτάβια, σημεία ζωής έδωσε μόνο το ένα.

 
 

 Με πληροφορίες από kerkyrasimera

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είτε οι δράστες είναι Έλληνες είτε μετανάστες, σαφέστατα δείχνουν ότι η περίφημη "ελληνική παιδεία" δεν έχει επιφέρει αποτελέσματα.Επίσης,η ανοχή και η αποσιώπηση, είναι εξίσου υπεύθυνες για την συνέχιση τέτοιων περιστατικών.Υπάρχει βέβαια μεγάλη ευθύνη και των Δήμων, που δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν το πανελλαδικό πρόβλημα.Ή μάλλον έχουν άλλες προτεραιότητες και ξοδεύουν αλλού τους πόρους τους, όπως ξέρουμε όλοι...Ανεχόμαστε όμως τα επιφανειακά έργα βιτρίνας και άλλες "δραστηριότητες" χαριστικές και ανακυκλούμενες από τον εκάστοτε δήμαρχο για άγρα ψήφων, αντί π.χ. να αντιμετωπίζουν σε βάθος χρόνου το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων..Η τελική ευθύνη είναι των ψηφοφόρων.