Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον εκτέλεσε

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον εκτέλεσε Facebook Twitter
Ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στη Ρόδο. Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός από σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητό του (Φωτογραφία από Rodiaki.gr)
0

Ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στη Ρόδο, όταν μετά από αναζήτηση πολλών ωρών, επιχειρηματίας του νησιού εντοπίστηκε νεκρός από σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα «Ροδιακή», πρόκειται για τον 45χρονο Ι.Μ, κάτοικο Κρητηνίας ενώ ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 43χρονος με καταγωγή από τον Έμπωνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με τον φερόμενο δράστη, σε δασική περιοχή, κοντά σε κτήμα του θύματος. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 43χρονος να πυροβολήσει εν ψυχρώ τον επιχειρηματία, σκοτώνοντας τον μέσα στο Ι.Χ όχημά του.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι θύτης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές. Οι αστυνομικοί έφθασαν συνέλαβαν τον δράστη, μετά από μαρτυρία της συζύγου του θύματος, που τους ενημέρωσε για το ραντεβού των δύο αντρών Στελέχη του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνέλαβαν τον 43χρονο τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, διενεργούν ανακρίσεις έως αυτή την ώρα, για την διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ενήμερη είναι και η εισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου.

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ