Στάση εργασίας την Τρίτη σε τρένα και προαστιακό - Πώς θα κινηθούν

Στάση εργασίας την Τρίτη σε τρένα και προαστιακό - Πώς θα κινηθούν Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε τρένα και προαστιακό αύριο Τρίτη με κύριο αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Παράλληλα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εξήγγειλε και δύο 24ωρες απεργίες την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου. Για αύριο Τρίτη 5 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας κατά τις ώρες:

- 05.00 έως 08.00.
- 13.00 έως 16.00.
- 21.00 έως 24.00.

Οι στάσεις αφορούν στα τρένα ωστόσο οι συρμοί του Μετρό, κατά την διάρκεια των παραπάνω στάσεων εργασίας, δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) κάνει λόγο για «ανεπίτρεπτη κωλυσιεργία» της διοίκησης της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως προς το ζήτημα της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας η οποία έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κι έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην καλύπτονται από Σ.Σ.Ε., «θέτοντας σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον, ενόψει μάλιστα της συγχώνευσης της εταιρείας που πρόσφατα εξαγγέλθηκε».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM