Περιορίστηκε η πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη (upd)

Περιορίστηκε η πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη (upd) Facebook Twitter
0

Περιορίστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Χαμολιά στο Πόρτο Ράφτη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

«Η ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων γίνεται καθαρά για προληπτικούς λόγους», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης, αναφερόμενος στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από τα μεσάνυχτα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην Χαμολιά, στο Πόρτο Ράφτη, κοντά σε κατοικίες.

Στην περιοχή επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που κάνουν ό,τι είναι εφικτό ενισχύθηκαν. Εκτός από τις φλόγες, έχουν ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν ισχυρό άνεμο.

Η αστυνομία κάνει παράλληλα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Πολυτεχνείου, Χαράς και Αγίου Νικολάου από το ύψος της Βραυρώνας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM